Medosan Kurkuma Plus

Supliment alimentar dezvoltat de către oameni de știință elvețieni. Poate fi utilizat fără probleme și în combinație cu alte medicamente.

1 cutie Medosan Kurkuma Plus conține 90 de tablete. 
Doza zilnică recomandată este de 2-4 tablete. 
 
Compoziție: praf de rădăcină de curcumă (82.5%), celuloză microcristalină, polyvinyl-pyrrolidon, shellac, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, talc, vitamină E (5 mg)
 

 

Încercați și Dumneavoastră Medosan Kurkuma Plus!
1 cutie

Medosan Kurkuma Plus


119 RON + cost de livrare
COMANDĂ
2 cutii

Medosan Kurkuma Plus


198 RON + cost de livrare
COMANDĂ
COMANDĂ TELEFONICĂ: 031 710 6216(apel cu tarif normal) Asistența telefonică așteaptă apeluri luni-duminică între orele 8.00 și 18.00.


Economisiți 40 RON

Gelul Medosan Kurkuma

A apărut cea mai nouă inovație a Medosan, Gelul Medosan Kurkuma!

Binecunoscuta kurkuma îmbogățită cu glucozamină, condroitină și plante medicinale, pentru uz extern. 

Atenție! În cazul cumpărării Medosan Kurkuma Gel împreună cu tablete Medosan Kurkuma Plus livrarea la domiciliu este gratuită.

 
 
89 RON + cost de livrare
COMANDĂ
Kurkuma: remediu natural pentru ajutorul articulațiilor dureroase 
Produsul este indicat:
  • Ajută la menținerea flexibilității articulațiilor
  • Contribuie la funcționarea normală ale articulațiilor și la menținerea structurii osoase normale
  • Sprijină funcționarea optimă a inimii și asigură buna funcționare a sistemului vascular
  • Contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar


Curcumina, substanța activă din curcumă, apare in cantități mici în plante. Dacă dorim amelioarea stării noastre de sănătate trebuie să utilizăm în formă concentrată.

 

Curcuma este utilizată în terapiile medicale tradiționale indiene ayurvedice, de mai bine de 5000 de ani, pentru stimularea digestiei, suprimarea febrei, tratarea infecțiilor, durerilor articulare și combaterea afecțiunilor ficatului. În medicina chinezească se folosește de mult pentru facilitarea circulației sângelui, ca hemostatic, precum și pentru calmarea durerilor menstruale.
 
Medicina occidentală folosește nu de mult această plantă multifuncțională, efectele sale binefăcătoare sunt intens investigate, obținându-se din ce în ce mai multe rezultate încurajatoare chiar și în cazul unor boli grave.
Ce spun cei care au încercat deja Medosan Kurkuma Plus?
Am împlinit 81 de ani. Aveam probleme, m-au durut rău articulațiile. Am fost deprimat, mi-era teamă să mă mișc. De șase luni iau Medosan Kurkuma. În timpul ăsta durerile s-au diminuat, mă mișc mult mai bine...mă simt excelent. Joc tenis regulat și aștept iarna, pentru că de-abia aștept să patinez. Acasă bricolez, lucrez și ajut la muncile casnice. Așadar mă simt foarte bine.
Am avut dureri severe. Mă mișcam foarte rău, extrem de greu. Nu puteam să merg nici până la poartă, dacă venea și suna cineva, aveam senzația că parcă cerul și pământul se prăbușesc asupra mea, că iar trebuie să merg până la poartă. Deja după o săptămână lucrurile s-au schimbat foarte mult. Iar după ce am continuat să iau, mi-a fost din ce în ce mai bine. Sunt chiar sprintenă, deja pot să fac totul în jurul casei,totul. Sunt absolut satisfăcută cu Medosan Kurkuma Plus, de aceea voi continua să o folosesc.
Aveam dureri insuportabile în mâini. Mâinile erau pline de noduri, nu puteam prinde nici un ac, chiar și ziarul mi-a căzut din mână. Iau curcuma de 3 luni, iar efectul...am început să-l simt pe la începutul celei de-a treia săptămâni, când durerea aceea intensă a dispărut. Am simțit mare ameliorare a durerile articulare. Îmi pot folosi mâinile bine mersi, reușesc din nou să scriu frumos, să brodez goblenul, să croșetez și să tricotez. După trei luni de tratament și după o asemenea îmbunătățire eu sunt foarte mulțumită și pot recomanda tuturor să înceapă cât mai repede.
Nu puteam umbla, am avut dureri foarte mari. Am comandat o cutie Medosan Kurkuma de probă.

Deja la jumătatea cutiei am văzut că rezultatul este fenomenal. Iau de cinci luni, sap, fac totul...gătesc, toată ziua umblu ici –colo. Mă simt foarte bine, nu știu ce e oboseala, nu am stare să stau în pat. Am împlinit 72 de ani în mai. Numai să nu dispară Medosan Kurkuma de pe piață, că voi trăi poate și până la o sută de ani.

Vladimir Spenik

Expert Medosan

“Este bine cunoscut că In Elveția controlul calității este foarte exigent. Firma elvețiană producătoare achiziționează materie primă cu substanță activă ridicată și foarte curată. Producătorul are la bază 100 de ani de experiență și sursă de achiziționare sigură.”

Încercați și Dumneavoastră tabletele

Medosan Kurkuma Plus!

COMANDĂ
...